Progresul - tot ceea ce contează

MetaloPro este o companie modernă de perspectivă care se dezvoltă dinamic pe piața din domeniul prelucrării metalelor. Oferim clienților noștri executarea tuturor lucrărilor legate de construcțiile metalice, producție, precum și servicii în domeniul prelucrării metalelor în masă. Personalul calificat, utilizarea tehnologiilor moderne și inovative, un parc de mașini bine dotat, combinat cu o bună organizare a muncii, ne permite să facem față celor mai exigente comenzi. Oferim servicii pe baza proiectelor proprii sau a celor prezentate de clienți. În timpul producției, punem un mare accent pe consumul eficient de materiale, ceea ce reduce la minimum costurile.

 

Acțiunea noastră a început pe piața slovacă și cehă, dar astăzi livrăm în toată Europa.Principalele avantaje ale produselor noastre sunt precizia în detalii, calitatea designului și prelucrarea manuală, care are loc de la primul pas până la produsul final într-un singur loc și cu o singură persoană, produse realizate la comandă, conform dorințelor clienților.

Creăm piese originale și moderne pentru cei mai pretențioși clienți. Garantăm pentru calitatea fiecărui produs prin experiența și abilitățile personale, pe care le transformăm în satisfacția clienților. Pentru noi este un lucru firesc să satisfacem cerințele specifice ale clientului, sub forma producerii unor produse unice.

Producția noastră

video-play
 

Scopul companiei noastre este de a ne extinde în toate modurile posibile, ne dezvoltăm tehnologia, automatizarea producției. O altă piatră de hotar a companiei noastre este utilizarea resurselor regenerabile. Majoritatea deșeurilor noastre sunt reciclate pentru a putea fi folosite din nou. Apreciem timpul și finanțele dumneavoastră, așa că aplicăm tehnologii moderne, cum ar fi roboți de sudură, sisteme de urmărire, monitorizare și evaluare a rezultatelor fiecărui proces. Pe baza următoarelor analize, ne îmbunătățim fluxul de lucru.

 

Oferim servicii de cea mai înaltă calitate.

Metalopro realizează, cu ajutorul unor dispozitive avansate și a unor specialiști de înaltă clasă, printre altele, îndoirea și tăierea cu laser a foilor de metal, precum și sudarea aluminiului și a altor metale și, de asemenea, ne ocupăm de acoperirea cu pulbere specializată.

Noi folosim pentru sudarea aluminiului și a altor materiale prin metodele MIG / MAG și TIG.

Efectuăm îndoirea foilor de metal rapid și precis, iar întregul proces, la fel ca și tăierea cu laser, este repetabil, motiv pentru care ne ocupăm și de comenzi foarte mari. Recomandăm, de asemenea, serviciul nostru profesional de acoperire cu pulbere, datorită căruia diverse elemente metalice vor fi protejate corespunzător.

Dacă nu ați obținut informațiile pe care le căutați, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.